To kolejne już spotkanie młodzieży klas technikum żywienia i usług gastronomicznych z trenerami sztuki barmańskiej i sommelierskiej: Rafałem Kimstaczem i Szymonem Kossem.

Motywem przewodnim był artystyczny pokaz carvingu przy użyciu profesjonalnego sprzętu. W pełnym skupieniu młodzież rzeźbiła w melonie, a słowo ,,dekoracja" nabrało innego wymiaru.

Technika przygotowania drinków to raj dla oczu i satysfakcja z nowych umiejętności. Feeria barw, przenikanie warstw i konsystencji zdumiała już niejednego ucznia, dzięki czemu w przyszłej pracy zawodowej zaprezentują nowe umiejętności klienteli, a pracodawcy świetny certyfikat

Podstawy carvingu
1
Podstawy carvingu
Podstawy carvingu
2
Podstawy carvingu
Podstawy carvingu
3
Podstawy carvingu
Podstawy carvingu
4
Podstawy carvingu
Podstawy carvingu
5
Podstawy carvingu
Podstawy carvingu
6
Podstawy carvingu
Podstawy carvingu
7
Podstawy carvingu
Podstawy carvingu
8
Podstawy carvingu
Podstawy carvingu
9
Podstawy carvingu
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
10
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
11
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
12
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
13
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
14
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Kolorowy drink
15
Kolorowy drink
Kolorowy drink
16
Kolorowy drink
Kolorowy drink
17
Kolorowy drink
Przygotowanie drinków
18
Przygotowanie drinków
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
19
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
20
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
21
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
22
Uczestnicy szkolenia w pracowni gastronomicznej
Previous Next Play Pause